Tryghed og sikkerhed

?

Hvordan rapporterer jeg misbrug?

!
Du kan anmelde et andet medlem flere forskellige steder på siden:
  • Beskeder: klik på "Anmeld misbrug" (symboliseret med et !-ikon) mens du læser beskeden
  • Medlemsprofil: klik på "Anmeld misbrug" (symboliseret med et !-ikon)
  • Chat: Klik på menuen "Mere" (symboliseret med 3 prikker) og klik "Anmeld misbrug"

Du vil blive bedt om at vælge grunden til din anmeldelse og give os nogle yderligere oplysninger, og derefter klikke på knappen "Send". Giv os venligst så mange oplysninger og beviser som muligt, så vi kan grundigt gennemgå din anmeldelse.