Medlemshjælp

help-login

Fotoadministration

?

Hvordan gemmer eller viser jeg mit billede?

!
Du kan vælge at skjule eller vise dine profilbilleder på din side for billedadministration, som du finder ved at klikke her, eller ved at vælge "Billeder" i medlemsmenuen (symboliseret med dit profilbillede eller billedholderen ved siden af menuen Indstillinger). For at skjule et billede skal du klikke på "Rediger billede" under det billede, du ønsker at skjule, og derefter vælge "Skjul". Klik på knappen "Ja", når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil skjule dit billede. Dit billede er nu skjult for andre. For at vise dit billede igen, skal du på knappen "Rediger billede" og vælge "Vis".

Bemærk venligst, at kun Guld- og Platinmedlemmer har adgang til denne funktion.

Hvis du skjuler dit Billede 1 (Primære billede), bliver alle dine billeder skjult. Du skal vælge at vise dit Billede 1 (Primære billede), før du redigerer dine andre billeder.