?

Hvad er et beskedfilter, og hvordan kan jeg lave et?

!
Hvis du kun er interesseret i beskeder fra medlemmer, der opfylder visse kriterier, kan du lave et Beskedfilter, så det kun er de beskeder, der bliver vist i din indbakke. Beskeder fra medlemmer, som ikke opfylder dine kriterier, bliver automatisk flyttet til din Filtreret mappe. Du bør tjekke din Filtreret mappe regelmæssigt for at sikre dig, at du ikke går glip af beskeder fra medlemmer, som du faktisk er interesseret i. Beskeder i din Filtreret mappe bliver automatisk slettet efter 2 måneder.

Følg disse trin til at lave eller redigere dit Beskedfilter:

1. Klik her, eller vælg "Beskeder" og derefter "Indstillinger for Sortering" i menuen på din startside
2. Udvælg kriterier på de medlemmer, som du gerne vil modtage beskeder fra
3. Klik "Indstil" knappen

mailfilter

Beskeder fra medlemmer, som ikke opfylder dine sorteringskriterier, bliver nu automatisk flyttet til din Filtreret mappe. Din Indbakke viser nu kun beskeder fra medlemmer, der opfylder dine sorteringskriterier.

Du kan slå dit filter fra og til i din Indbakke ved at klikke på knappen ved siden af "Indbakke" øverst på siden. Knappen er rød og viser, "FILTER ER SLÅET FRA", hvis filteret er slået fra. Derimod er det grønt og viser "FILTER ER SLÅET TIL", hvis filteret er slået til.