Medlemshjælp

help-login

Beskeder

?

Hvordan sletter jeg mine modtaget og sendte beskeder?

!
Hvis du vil slette beskeder i din Indbakke eller Sendt-bakke, skal du sætte kryds i feltet ved siden af den besked, du ønsker at slette. Du kan slette alle beskederne på den aktuelle side ved at sætte kryds i feltet ved siden af "Emne" øverst på siden. Derefter skal du klikke på "Slet de Markerede" knappen.

Slettede beskeder i din Indbakke bliver automatisk flyttet til din Slettet Post-bakke. Beskeder i din Slettet Post-bakke bliver automatisk slettet permanent efter 2 dage. Hvis du ved en fejl kommer til at slette en besked, kan du sende den tilbage til din Indbakke ved at sætte kryds i feltet ved siden af den besked, som du ønsker at gendanne. Du kan gendanne alle beskederne i din Slettet Post-bakke ved at sætte kryds i feltet ved siden af "Emne" øverst på siden. Derefter skal du klikke på "Gendan i Indbakke" knappen. Når du har slettet en besked i din Sendt-bakke, kan du IKKE gendanne den.

Bemærk venligst at hvis du sletter en besked, bliver alle kopier af den besked også slettet. Det vil sige, at hvis du kopierer en besked til en mappe og derefter sletter den fra din indbakke, bliver kopien i mappen også slettet. Det virker på samme måde, hvis du vil slette en besked fra en mappe, bliver kopien i din Indbakke også slettet.

Alle beskeder bliver automatisk slettet efter 2 måneder.