?

Jeg har fået en notifikation om, at jeg har modtaget en besked, men jeg kan ikke se den.

!
Hvis du har modtaget en notifikation om, at du har en ny besked, men ikke kan se beskeden i din indbakke, kan det være af følgende årsager:
  • Medlemmets profil afventer godkendelse
  • Medlemmet er blevet midlertidigt fjernet fra siden, fordi vedkommende har brudt vores brugervilkår og -betingelser
  • Vi foreslår, at du venter 24 timer, før du tjekker igen. Hvis du derefter stadig ikke kan se beskeden og ikke mener, det er pga. ovenstående, bedes du kontakte os for yderligere hjælp.