?

Hvordan anmelder jeg mistænkelige eller stødende beskeder?

!
Hvis du modtager en besked fra et medlem, som virker stødende, eller et medlem som ikke virker ægte, eller et medlem beder dig om penge, kan du anmelde dette medlem til os, så vi kan gøre noget passende ved sagen.

Du skal bare klikke linket "Anmeld Misbrug" i beskeden. Du bliver bedt om at bekræfte, at du ønsker at melde beskeden som værende misbrug af siden. Klik "Ja" for at anmelde medlemmet.

Hvis du ønsker at give flere detaljer om grunden til, du melder medlemmet, venligst klik her for information om, hvordan du anmelder misbrug på siden.