?

Hvordan oversætter jeg beskeder?

!
Platin-medlemmer kan bruge værktøjet Oversættelse til at oversætte beskeder fra andre medlemmer. Guld- og Standard-medlemmer kan også oversætte beskeder, som de modtager fra Platin-medlemmer. Når du ser en besked, som du ønsker oversat, skal du klikke linket "Oversæt" og vælge den gældende sprogkombination. Derefter skal du klikke "OK", og den oversatte besked vil blive vist. Du kan skifte mellem den oprindelige og oversatte version ved at klikke på knapperne oven over beskeden, eller lukke oversættelsen ved at klikke på "X" knappen.

Bemærk venligst, at der kan forekomme fejl i oversættelsen, hvis medlemmets besked indeholder stave- eller grammatikfejl, fordi vores oversættelsessystem er automatiseret. Hvis du vil se en liste over de sprog, vi kan oversætte fra og til, venligst klik her.