Medlemshjälp

help-login

Meddelanden

F

S
Om din inkorg börjar att fyllas lite för mycket, och du vill vara mer organiserad, så kan du skapa ytterligare mappar som du kan skicka dina meddelanden till. För att skapa en ny mapp, klicka ”Ny mapp” i din inkorgsmeny. Ange sedan namnet för din nya mapp och klicka på ”Spara”-knappen. Din nya mapp kommer att finnas tillgänglig att använda i din inkorg. Du kan skapa så många nya mappar som du vill.

För att kopiera meddelanden från din inkorg till din mapp, markera de meddelanden som du vill kopiera. Du kan kopiera alla de meddelanden som visas på din skärm genom att klicka på boxen bredvid ”Ämne”, nära sidans topp. Klicka sedan på ”Kopiera markerade till” och välj den mapp som du vill kopiera meddelandena till.

Samtliga meddelanden som är från medlemmar som befinner sig på din favorit-lista kommer att automatiskt skickas till din mapp som kallas ”Favoriter” för snabb åtkomst.

Vänligen notera att samtliga kopior av ett meddelande kommer att raderas om du väljer att radera det ursprungliga meddelandet. Detta betyder att om du har kopierat ett meddelande till en mapp, och sedan raderar det från din inkorg, så kommer kopian i din mapp även att raderas. På samma sätt, om du raderar ett meddelande från en mapp, så kommer kopian i din inkorg även att raderas.

Meddelanden i mappar, precis som andra meddelanden, kommer automatiskt att raderas efter 2 månader.